Okončan konkurs za subvencionisanje preduzeća i organizacija

Bez autora
Dec 08 2011

Konkurs za subvencionisanje javnih nefinansijskih preduzeća i organizacija od interesa za privredni razvoj AP Vojvodine i privatnih preduzeća od interesa za privredni razvoj AP Vojvodine, raspisan je 16. novembra 2011. godine. Nakon realizacije i isteka konkursa doneta je odluka od strane pokrajinskog sekretara za privredu, Ištvana Pastora, te su sredstva dodeljena i usmerena ka preduzećima i organizacijama od interesa za razvoj privrede u AP Vojvodini. Razvijanjem projekata od značaja za razvoj privrede, ekologije, zaštite životne sredine, turizma, organizovanjem promotivnih aktivnosti, korisnici sredstava doprinose osavremenjavanju postojećih sistema vrednosti, funkcionisanja i mogućnosti dobijanja tačnih i pouzdanih informacija i usluga, kao i povećanju konkurentnosti na teritoriji pokrajine.

Okončan konkurs za subvencionisanje preduzeća i organizacijaKonkurs za subvencionisanje javnih nefinansijskih preduzeća i organizacija od interesa za privredni razvoj AP Vojvodine i privatnih preduzeća od interesa za privredni razvoj AP Vojvodine, raspisan je 16. novembra 2011. godine.

Nakon realizacije i isteka konkursa doneta je odluka od strane pokrajinskog sekretara za privredu, Ištvana Pastora, te su sredstva dodeljena i usmerena ka preduzećima i organizacijama od interesa za razvoj privrede u AP Vojvodini.

Razvijanjem projekata od značaja za razvoj privrede, ekologije, zaštite životne sredine, turizma, organizovanjem promotivnih aktivnosti, korisnici sredstava doprinose osavremenjavanju postojećih sistema vrednosti, funkcionisanja i mogućnosti dobijanja tačnih i pouzdanih informacija i usluga, kao i povećanju konkurentnosti na teritoriji pokrajine.

Dobitnici sredstava od Pokrajinskog sekretarijata za privredu biće u mogućnosti da pružaju podršku razvoju privrede i konkurentnosti malih i srednjih preduzeća u Vojvodini, unapređuju poslovanje, vrše medijsku promociju privrednog potencijala AP Vojvodine u zemlji i inostranstvu, šire mogućnosti širokopojasnog pristupa internetu u ruralnim područjima, kao i da šire smeštajne kapacitete u svrhu poboljšanja turističke ponude.

Pokrajinski sekretarijat za privredu, kao davalac sredstava, će zaključiti ugovore o dodeli de minimis državne pomoći sa korisnicima sredstava.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik